Nejprve žili v tomto obydlí manžele Fat Dasaovi s dcerou, ale když se vdala a porodila děti, přestěhovala se se všemi členy rodiny ke svým rodičům.

Dům nebyl určen pro tak velký počet obyvatel, měl pouze dva bytové prostory. Hlavní se rozkládá na ploše 35 metrů čtverečních a malé rozšíření o 6,8 metrů čtverečních. Jídelna byla miniaturní, mohla umístit pouze jednu osobu, která při tom musela stát.

Kuchyň musela být kombinována s koupelnou a ložnice byla tak malá a zavalena různými věcmi, že tam bylo dokonce se těžké pohybovat.

Obyvatele se rozhodli pozvat módního bytového architekta z Japonska, aby dům zpříjemnil pro bydlení. Profesionál celý den sledoval všechny členy rodiny, a tak se pokusil porozumět jejich zvyklostem.

Po dobu 65 dnů byla provedena kompletní rekonstrukce bydlení. Majitel byl překvapený, když viděl jeho zrekonstruovaný dům. Hned za skleněnými dveřmi byla prostorná kuchyň, která byla oddělena od manželské ložnice zdi skříně. Na samostatném místě byla pro dceru a její manžela vytvořena ložnice. Bylo zde dokonce místo pro knihovnu a čajovnu.

Architekt přišel s multifunkčním interiérem domu. Například, pokud je to nutné, postel může být přeměněna na velký stůl. Stejné byly i jiné věci.

Dětský pokoj se nachází ve druhém patře a byl navržen jako studentská kolej. Specialist spojil tři desky a police, čímž vytvořil kancelář. Pro odpočinek stačí zvednout střední desku.

Populární zprávy teď

Velké změny v rodině Agáty Hanychové: "Nejdřív matka, pak já a nakonec Kordula"

Tereza Brodská prozradila, proč má chuť zahrabat se pod peřinu: "Prošvihla jsem dvě schůzky, každý po mně něco chce"

Turecký umělec ukázal, jak by vypadala princezna Diana v roce 2022: "Přemýšlel jsem o tom, co by mi udělalo největší radost"

Miroslav Hanuš se oženil po osmnácti letech vztahu a třech dětech: "Tuto neděli jsme si řekli, že se chceme vzít"

Zobrazit více

Malá přístavba se stala neobvyklou jídelnou. Ze skříně se vytáhá velký stůl, do kterého se snadno vejdou všechny obyvatele domu.

Profesionál také upravil nádvoří, které nechal oplotit dřevěným plotem a postavit novou bránu. Shora se objevil vrchlík.

Bytový architektk se vypořádal se svým úkolem na 100%. Dům byl nejen pohodlný pro velkou rodinu, ale zároveň útulný a stylový.